Oturma İzni Kaç Yıllık Olur ?

Bu yazımızda oturma izni başvuruları kaç yıllık olur, ne kadar sürelik oturma izni alabilirim, oturma iznim ne zaman bitecek, oturma izni süresi, oturma izni bitiş tarihi, oturma izni başvurularında süre aşaması, oturma iznim kaç yıllık konularına değineceğiz.

Oturma İzni Kaç Yıllık Olur ?

Türkiye’de çalışmak ya da ikamet etmek isteyen yabancı uyruklu kişilerin oturma  izni başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Oturma izni başvurusunda bulunurken yabancı kişinin Ülkesine ve daha önceki dönemlerde aldığı oturma izninin durumu kontrol edilir. Yabancı uyruklu kişi için ilk kez Türkiye sınırları içerisinde oturma izni başvurusu yapılıyorsa başvuru 1 yıllık olmaktadır. Oturma izni başvurunuzun kaç yıllık olacağı hakkında bilgi almak ve sistem üzerindeki durumunuzu sorgulamak için uzman kadromuzla iletişime geçebilirsiniz. Alanında 7 yıldır aktif bir şekilde oturma izni başvurusu yapan deneyimli kadromuz sizlere kaliteli hizmet sunmak için hazırdır. Oturma izni başvuruları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız…

OTURMA İZNİ BAŞVURUNUZUN KAÇ YILLIK YAPILMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Oturma İzni Kartım Kaç Günde Gelir ?

Yabancı uyruklu oturma izni çıkartacak olan vatandaşın istenilen belgeler ve Göç idaresi onayından sonra oturma izni kısa süre içerisinde çıkmaktadır. Oturma izni kartınız ise harç bedelinizi ödedikten sonra ortalama 2 hafta içinde elinize ulaşmaktadır. Oturma izni kartlarınız PTT tarafından teslimatı sağlanmaktadır. Teslimat sırasında belirtilen adreste değilseniz oturma izni kartınız PTT’ye geri döner ve sizler tarafından teslim alınması gerekmektedir. Sizler hiç zahmet çekmeden tüm çalışmaları güven ve hassasiyet eşliğinde yürütmek amacıyla Tillo Danışmanlıktan hizmet alabilirsiniz. Tüm kurum ve kuruluşlardan almış olduğumuz üstün başarı belgesi ve yetki belgeleri ile sizlere güvenilir hizmet sunuyoruz. Her nerede olursanız olun tüm il ilçe semt ve mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz.

NUMARANIZI BIRAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Popüler Konu

Suriyelilere İkamet İzni Başvurusu

İkamet izin nasıl alınır, İkamet izni nasıl alınır,  İkamet izni, İkamet izni, yabancı İkamet izin, …

Tıkla Ara
Yol Tarifi